bril
Optische bril Daan Optiek.
Met meer dan 600 monturen heb je bij Daan steeds een ruime keuze en loop je sowieso buiten met de bril die je zocht. We werken samen met merken die ambacht vooropstellen en hun monturen met passie en oog voor detail produceren.
Reizen met een bril of met contactlenzen - Europ Assistance.
Indien u ter plaatse geen gelijksoortige bril of het equivalent ervan kunt vinden en uw bril onontbeerlijk is voor de verderzetting van uw reis en voorgeschreven is door een geneesheer, zal de bijstandsaatschappij hem in België bestellen en naar uw vakantiebestemming opsturen de aankoopprijs wordt niet ten laste genomen.
LOC Den Bril / Spaanse Poort Lier UiT in Vlaanderen.
LOC Den Bril is een private vzw met als mission statement het uitdragen van cultuur in de ruime zin van het woord. De gebouwen van Den Bril worden ter beschikking gesteld aan een scala van verenigingen, die er samenkomsten en voorstellingen vooral theatervoorstellingen organiseren.
Een bril, contactlenzen of laserchirurgie - wat is het beste voor u?
Een bril met een hoge sterkte kan oncomfortabel zijn door de dikte en het gewicht. Als u van de koude buitenlucht naar een verwarmde ruimte gaat, kan de bril beslaan. Soms kan een bril onhandig zijn, bijvoorbeeld als u bij het televisie kijken of lezen op uw zij ligt.
Bril - Wikipedia.
De moderne bril, met veren in de volksmond aangeduid als poten die de bril achter de oren bevestigen, dateert pas uit de vroege 18e eeuw, en wordt het eerst in Engeland vermeld.Deze bril werd aanvankelijk lelijk gevonden en ijdele dragers gaven de voorkeur aan een knijpbril of lorgnon, die af en toe tevoorschijn werd gehaald.
Den Bril - Liers Ontmoetingscentrum.
Il Barone Rampante. Van 08/11/2021 tot 25/11/2021. 14 september 2021 door secretariaat@denbril.be. Van 05/11/2021 tot 20/11/2021. 13 september 2021 door secretariaat@denbril.be. 28 augustus 2021 door secretariaat@denbril.be. LMS De Geit. Zen Dojo Lier. Bril 6, 2500 Lier. Copyright Den Bril - Website: vingerhoets.com.
ONTDEK SEETROEN BY CITROEN - Citroën Belgique-België.
Het design van de bril is van 5.5, een design studio uit Parijs, die op een succesvolle manier de frisse look feel van het merk Citroën heeft vertaald naar een bril met een high-tech look in wit 'soft-touch' plastic. Hoe werkt de bril.:
eyes more.
Of het nu klassiek en oversized is of extravagant en flitsend, een bril is een must-have op de rode loper. Ook u vindt bij ons alles wat uw hartje begeert. Voor elke stijl, hebben wij het juiste model, of het nu elegant, trendy of fancy is. Ontdek de wereld van brillen, ontdek eyes more!
bril Wiktionary.
From Dutch bril, from Middle Dutch beril beryl, from Latin beryllus beryl, from Ancient Greek brullos, from Prakrit, from Sanskrit vaidurya, a cat's' eye gem; a jewel, from Dravidian. IPA key: /brl/. bril plural brille, diminutive brilletjie. A pair of glasses.

Contact Us