bril
Optische bril Daan Optiek.
Met meer dan 600 monturen heb je bij Daan steeds een ruime keuze en loop je sowieso buiten met de bril die je zocht. We werken samen met merken die ambacht vooropstellen en hun monturen met passie en oog voor detail produceren.
Reizen met een bril of met contactlenzen - Europ Assistance.
Indien u ter plaatse geen gelijksoortige bril of het equivalent ervan kunt vinden en uw bril onontbeerlijk is voor de verderzetting van uw reis en voorgeschreven is door een geneesheer, zal de bijstandsaatschappij hem in België bestellen en naar uw vakantiebestemming opsturen de aankoopprijs wordt niet ten laste genomen.
LOC Den Bril / Spaanse Poort Lier UiT in Vlaanderen.
LOC Den Bril is een private vzw met als mission statement het uitdragen van cultuur in de ruime zin van het woord. De gebouwen van Den Bril worden ter beschikking gesteld aan een scala van verenigingen, die er samenkomsten en voorstellingen vooral theatervoorstellingen organiseren.
Een bril, contactlenzen of laserchirurgie - wat is het beste voor u?
Een bril met een hoge sterkte kan oncomfortabel zijn door de dikte en het gewicht. Als u van de koude buitenlucht naar een verwarmde ruimte gaat, kan de bril beslaan. Soms kan een bril onhandig zijn, bijvoorbeeld als u bij het televisie kijken of lezen op uw zij ligt.
Bril - Wikipedia.
Voor verschillende doeleinden bestaan brillen met een of twee ingebouwde loepen. Deze worden wel gebruikt door tandartsen, instrumentmakers en anderen. Brillen voor bijzondere oogklachten bewerken brontekst bewerken. Er zijn speciale brillen voor bijzondere oogklachten, zoals brillen met speciaal gekleurde glazen bij extreme overgevoeligheid voor licht.
Den Bril - Liers Ontmoetingscentrum.
Il Barone Rampante. Van 08/11/2021 tot 25/11/2021. 14 september 2021 door secretariaat@denbril.be. Van 05/11/2021 tot 20/11/2021. 13 september 2021 door secretariaat@denbril.be. 28 augustus 2021 door secretariaat@denbril.be. LMS De Geit. Zen Dojo Lier. Bril 6, 2500 Lier. Copyright Den Bril - Website: vingerhoets.com.
ONTDEK SEETROEN BY CITROEN - Citroën Belgique-België.
De bril bevat een gekleurde vloeistof die de lijn van de horizon opnieuw creëert om zo het conflict tussen de zintuigen te neutraliseren. De bril is beschikbaar voor 99,-, € via de website www.lifestyle.citroen.com Bekijk de video over deze bril hier: https://youtu.be/rjqv8A5mFBA.:
eyes more.
Ontdek de wereld van brillen, ontdek eyes more! eyes more, uw opticien, altijd in uw buurt! Oogmeting of trendadvies, een zonnebril of multifocale glazen, wij zijn er voor u! Wij adviseren u graag ter plaatste in één van onze 210 winkels in heel Europa. Onze getrainde opticiens staan altijd met hulp en advies voor u klaar. Dankzij onze eyes more academy zijn de medewerkers ter plaatste altijd up-to-date en ook speciaal getraind om de optimale en specifieke modellen voor u te vinden. Natuurlijk kunt u ook gemakkelijk online worden geïnspireerd en uw gewenste bril zeer eenvoudig laten verzenden naar een store van uw keuze. Wij verheugen ons op uw komst! Plan je afspraak. Mis nooit meer iets. Altijd op de hoogte blijven over aanbiedingen, nieuwe collecties en evenementen van eyes more.
bril Wiktionary.
From Dutch bril, from Middle Dutch beril beryl, from Latin beryllus beryl, from Ancient Greek brullos, from Prakrit, from Sanskrit vaidurya, a cat's' eye gem; a jewel, from Dravidian. IPA key: /brl/. bril plural brille, diminutive brilletjie. A pair of glasses.

Contact Us