brussel
Wijkmonitoring van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.
De Wijkmonitoring van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. De wijkmonitoring is een interactief instrument voor de opvolging van de Brusselse wijken. Voor de verschillende thema's' bevolking, arbeidsmarkt, enz. Een themakaart maken. Een tabel maken. De lijst met indicatoren bekijken. Meer weten over de Wijkmonitoring.
student.be
Student in Brussel - Brik.
WIE IS WIE. Student in Brussel Brik 2022-03-24T10:12:4901:00.: WAT IS BRIK? Brik is de servicedesk voor studenten in Brussel. Wij zorgen, samen met de Nederlandstalige hogeronderwijsinstellingen, voor de studenten. Je kan bij ons terecht voor huisvesting, mobiliteit, stadsleven en evenementen.
Ontdek de leukste bezienswaardigheden van Brussel ANWB.
Dat Brussel vooral een welvarende diplomatenstad is, blijkt wel als je een wandeling over de Avenue Louise maakt. Bijna 3 kilometer aan ambassades, winkels van chique kledingmerken en architectonische hoogstandjes vormen een van de meest prestigieuze en duurste straten van Brussel.
Home n22.
Ben je een professionele kunstenaar of heb je plannen in die richting? Heb je een duidelijke link met Brussel en ben je op zoek naar een ruimte voor je onderzoek of project? Deze zomer stellen de Brusselse gemeenschapscentra opnieuw enkele zalen gratis ter beschikking voor kunstenaars.
De ideale eventlocatie in Brussel met 20 zalen BluePoint.
Naast zalen kan u hier ook kantoren en coworking desks huren. Het indrukwekkende business conference centre BluePoint Brussels, vroeger bekend als Diamant Brussels ligt nabij de Europeese wijk en is gemakkelijk te bereiken via de belangrijkste toegangswegen. Het openbaar vervoer is op wandelafstand en de internationale luchthaven Zaventem op slechts 15 minuten.
Home - Lokale Politie.
Click here for english Circulation plan EU-Summit Op 23 24 juni 2022 vindt een Europese Top plaats in de gebouwen van de Raad van de Europese Unie - wetstraat. Raadpleeg hier het activiteitenverslag van de politiezone Brussel HOOFDSTAD Elsene voor 2021.
1819.brussels l Ondernemen in Brussel.
Produceert u voedingsafval en wilt u dit beter benutten en tegelijk de kosten van de ophaling verlagen? Op tal van websites kan je informatie terugvinden over ondernemen in Brussel. Daarnaastbestaan er tientallen organisaties die je op allerlei vlakken kunnen begeleiden voor je ondernemingsproject. Om al dat zoekwerk makkelijker te maken voor startende ondernemers maar ook voor bedrijfsleiders die hun onderneming verder willen uitbouwen, richtte het Brussels Hoofdstedelijk Gewest tien jaar geleden de dienst 1819 op.
Het weerbericht voor Brussel - KMI. Ephemeride. Neerslag. Zwaarbewolkt maar droog weer. Deels bewolkt en droog weer. Vrij zonnig en droog weer. Vrij zonnig en droog weer. Deels bewolkt en droog weer. Zonnig en droog weer. Helder en droog weer. Helder en d
Werken bij het KMI. Contactgegevens Instagram Facebook Twitter. Het Koninklijk Meteorologisch Instituut van België levert betrouwbare diensten gebaseerd op onderzoek, innovatie en continuïteit. Omdat het KMI een ecodynamisch instituut is, kreeg het een 3-sterren ECO-label en een EMAS milieumanagementsysteem certificatie.
Homepagina Coördinatie Brussel.
De Vlaamse overheid in Brussel. Vlaams minister bevoegd voor Brussel. Kennis over Brussel. Communicatie over het beleid. Wij coördineren het hoofdstedelijke beleid van de Vlaamse overheid en versterken de Vlaamse aanwezigheid in Brussel en de band tussen Brussel en Vlaanderen.

Contact Us